Warning: Declaration of FeedWordPress_Walker_Category_Checklist::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category_Checklist::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/blaczlga/public_html/blackseacapital.bg/wp-content/plugins/feedwordpress/feedwordpress-walker-category-checklist.class.php on line 31
Western Union Варна - Изпращане и Получаване на Пари в над 200 Държави

Western Union Варна Денонощно

Блек Сий Капитал и Western Union Варна – NON STOP 24 hours

Western Union Варна

Western_Union_Logo

Парични преводи с Western Union във Варна – Изпращане и Получаване на Пари в над 200 Държави и провинции.

Western Union е компания, която предлага финансови услуги и комуникации. Компанията е базирана в САЩ. Нейното седалище е в Ингълууд, Колорадо. До 2006 г., Western Union бе най-известната американската компания в бизнеса за обмен на телеграми.

Уестърн Юнион има няколко дивизии, с продукти като пари от човек до човек, трансфер, парични преводи, плащания за бизнеси и търговски услуги. Те предлагат стандартни услуги и продукти като Candygrams, Dollygrams и Melodygrams.

Уестърн Юнион днес е повече от услуга, улесняваща изпращането и получаването на пари. Всеки ден ние ви помагаме да поддържате връзка с любимите си хора навсякъде по света чрез бързи, сигурни и достъпни парични преводи. Като част от Western Union ние работим с мрежа от около 470 000 представители в над 200 държави и провинции. В България Western Union Варна е достъпен чрез мрежата на Блек Сий Капитал.

За да изпратите пари от Варна:

Посетете наш офис и представете валиден документ за самоличност. Кажете за къде и колко пари искате да изпратите и имената на получателя.

В офис на Блек Сий Капитал и Western Union във Варна служителят ни ще попълни информацията за превода в системата и ще отпечата формуляр за изпращане.

Проверете данните във формуляра на Western Union, за да се уверите, че са въведени правилно в системата и подпишете формуляра.

Служителят ни ще Ви върне документа за самоличност и копие от формуляра, където ще видите контролния номер на превода (MTCN) и сумата за изплащане.

За да получите пари във Варна:

Посетете  офис на Блек Сий Капитал, представете валиден документ за самоличност(ЛК,задграничен паспорт или шофьорска книжка) и кажете задължителната информация за получаване на превода(десет цифрен контролен номер,имената на изпращача и държава от която очаквате превода на Western Union).

Служителят ни ще провери документа Ви за самоличност и останалата информация в системата и ако е вярна, ще отпечата формуляр за получаване на пари.

Проверете данните във формуляра, за да се уверите, че са точни и го подпишете. Служителят ще Ви даде парите, разписка и ще Ви върне документа  самоличност.

Western Union Varna на Блек Сий Капитал Варна

cropped-black_sea-logo11.png