Warning: Declaration of FeedWordPress_Walker_Category_Checklist::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category_Checklist::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/blaczlga/public_html/blackseacapital.bg/wp-content/plugins/feedwordpress/feedwordpress-walker-category-checklist.class.php on line 31
За нас - “Блек Сий Капитал” ЕООД

За нас

Пълен финансов консулт

“Блек Сий Капитал” ЕООД

“Блек Сий Капитал”ЕООД е дружество с ограничена отговорност със 100% частен капитал и без участие на капитала му в други предприятия.

От създаването си през 1996г. до настоящия момент “Блек Сий Капитал”EООД се е утвърдил като един от най-сериозните играчи на кешовия пазар в град Варна. Със своите модерни и функционални офиси, квалифицирани служители и добро обслужване, фирмата е успяла да привлече и обслужи над 2 милиона клиента.

Компанията днес:

“Блек Сий Капитал”EООД има над 50 служители и 3 офиса в град Варна. Оборотът на компанията я нарежда на първо място като паричен салон и на първо място като партньор на международния конгломерат Western Union.

Нашата цел е да продължим възходящата тенденция в развитието си. Целим да увеличим портфейла от продукти, които предлагаме, да разширим познанията и опита си, за да можем да отговорим на желанията на нашите клиенти.Екипът на компанията е млад,ангажиран към нуждите на клиентите,гъвкав и иновативен.